Dags att vårstäda med Solidago Kliniplex!

Nu när våren kommer och dagarna blir ljusare vaknar kroppen till och kommande blomstertid, ja den hägrar med lust och fägring!

Än är vi inte där och det är mycket vattenlösliga slaggämnen som under vintern samlats i kroppen, särskilt om du ätit lite för mycket av salt mat, söt frukt (fruktsocker) och kött. Du har då samlat på dig urinslaggämnen och samlat på dig vätska som du borde kissat ut. Istället så blir leder och muskler stelare och man känner sig svullen om morgnarna, särskilt om fingrarna och ibland kan det vara svårt att på morgnarna knyta ihop händerna eller få på sig ringen. Då är både dags och skönt med en Solidagokur.

Det är njurarna som filtrerar blodet och sköljer ut vattenlösliga salter. Tänk på att njurarna är ett av kroppens viktigaste filter och slammar igen med åren!

Gör en vårkur med Solidago Kliniplex som bidrar till normal njurfunktion. Tag 3 tabletter Solidago Kliniplex på förmiddagen.  Svälj eller tugga först tabletterna i munnen och skölj ner allt med ett eller två glas vatten.

Solidago Kliniplex understödjer njurarnas utsöndrande funktion av vätska.

Är du morgonstel och svullen om morgnarna? Tänk på att salt binder vatten i kroppen och kan göra dig onödigt stel om morgnarna. Salt kan höja blodtrycket och försämra njurfunktionen.

Garlic Golds utökade användningsområden.

En av de bästa åtgärder du kan göra för att sänka kolesterolet i blodet är att minska på snabba kolhydrater, d.v.s. söta frukter, mjölmat (pasta, lasagne, pizza, bullar),  sötsaker samt äta havregrynsgröt och råa morötter.

Fortsättning om simmande ormar i blodet

Vitlökssaft Garlic Gold

Simmande ”ormar” i blodet!

Sill och potatis

Reumatism och inflammation

Vitlökssaft Garlic Gold

Läkemedelsverket tillåter inte doseringsanvisningar för homeopatiska läkemedel.

1 2 3 4 5 6 7