Fortsättning om simmande ormar i blodet

Fortsättning om simmande ormar i blodet.
De simmande ormarna i blodet är bakterier som krupit i äg, främst från tarmarna. På något sätt lyckas de smita igenom leverns destruering. Sedan kan dessa bakterier spridas ut i kroppen med blodcirkulationen och lyckas fastna någonstans och bilda en liten bakteriehärd som kallas för abcess, varböld. Det är inte bara bakterier som kan tränga igenom tarmväggarna utan även svamp och parasiter.
När väl bakterierna är i blodet så aktiveras immunförsvarets vita blodkroppar och bedriver en ständig kamp för att oskadliggöra bakterierna. När immunförsvaret försvagas så kan antalet bakterier i blodet och kroppens övriga vävnader föröka sig och ge först tysta infektioner och sedan varbölder. Ibland kan detta även ske i huden och manifestera sig som en böld. Cirkulerande bakterier och andra småkryp i blodet belastar hälsan och ger allehanda symtom, bl.a. trötthet och allmän sjukdomskänsla (subfebril, hängig och olustkänsla). Förekomst och följderna av bakterier i blodet är föga känt och än mindre tillämpat inom medicinen.
Kan man motverka bakterier i blodet?
Ja, främst med goda matvanor och sedan med kosten. Och allra sist med Vitlökssaft och bitterämnen.
Med goda matvanor avses här att man ska tugga maten väl, äta långsamt och lära sig sluta äta innan man är proppmätt.  Bl. a. så att saltsyran i magsäcken räcker till att sterilisera maten.
Kosten: Undvik större portioner av baljväxter och kött (göder sjukdomsbefrämjande förruttnelsebakterier i tarmarna), undvik fläsk och sötsaker (ex choklad som består av socker och fett – om du äter en liten bit choklad ngn gång i veckan så gör det knappast till eller från), undvik mjölmat som huvudrätt (oftast skadligare än samma mängd socker! -även om inte socker i större mängder är nyttigt).
Tunntarmen skall helst vara steril, alltså fri från svamp, bakterier och parasiter. Tyvärr har nog snart alla för mycket av detta i tunntarmen. Ett sätt att minska på detta är att äta en liten portion råkostsallad som förrätt, bestående av bitterämnen som finns ex i maskrosblad, endivesallad, många rotfrukter, särskilt kålrot och rotselleri.
Du kan även som alternativ ta Amaraplex tabletter. De innehåller koncentrat av bitterämnen. Tar man förslagsvis 2 tabletter på tom mage och sväljer ner detta med ett glas vatten så kommer de in i tunntarmen och börjar glra livet  besvärligt flr bakterierna i tunntarmen. Till tjocktarmen kommer de knappt fram innan kroppen hunnit förbruka den i tunntarmen. En ännu effektivare effekt får man av vitlökssaft (Garlic Gold) genom att ta 1 -2 msk i ett glas vatten på tom mage, gärna två gånger dagligen. Vitlökssaften kommer även ut i blodet och fortsätter där med sin goda verkan.

Med de enkla råd jag här gett så minskar du på den mikrobiella bioburden, d.v.s. på den totala belastning av svamp, bakterier och parasiter i din kropp och som, när den blir för stor, kan belasta din hälsa.
Som du märkt så har mina kostråd varit mycket enkla och ej extrema därför att jag vänder mig till allmänheten och tycker att enkla råd, som man orkar hålla sig till, är bättre än extrema som man till slut inte orkar med.

Överdrifter äro skadliga, sa Linné.

Raimo Heino

PS. Många autoimmuna sjukdomar triggas igång av bakterier i tarmarna, särskilt om de finns i tunntarmen. Många oklara infektioner i underlivet kan ha sin orsak i att bakterier tar sig på olika sätt fram i bukhålan.
Många av mina patienter som tar vitlökssaft år ut och år in blir oerhört vitala. Med vitlökssaft håller de den bakteriella belastningen i kroppen på låg nivå.
När jag såg allt det goda hos mina patienter så började jag själv använda vitlökssaft för att bibehålla min vitalitet så gott det går.

Solidago Kliniplex understödjer njurarnas utsöndrande funktion av vätska.

Är du morgonstel och svullen om morgnarna? Tänk på att salt binder vatten i kroppen och kan göra dig onödigt stel om morgnarna. Salt kan höja blodtrycket och försämra njurfunktionen.

Garlic Golds utökade användningsområden.

En av de bästa åtgärder du kan göra för att sänka kolesterolet i blodet är att minska på snabba kolhydrater, d.v.s. söta frukter, mjölmat (pasta, lasagne, pizza, bullar),  sötsaker samt äta havregrynsgröt och råa morötter.

Fortsättning om simmande ormar i blodet

Vitlökssaft Garlic Gold

Simmande ”ormar” i blodet!

Sill och potatis

Reumatism och inflammation

Vitlökssaft Garlic Gold

Läkemedelsverket tillåter inte doseringsanvisningar för homeopatiska läkemedel.

1 2 3 4 5 6 7