Garlic Golds utökade användningsområden.

Användningsområdet för vitlökssaft utökas med EFSA:s följande godkända hälsopåstående:

  1. att sänka kolesterolhalten i blodet
  2. god hälsa för hjärta och blodkärl

En av de bästa åtgärder du kan göra för att sänka kolesterolet i blodet är att minska på snabba kolhydrater, d.v.s. söta frukter, mjölmat (pasta, lasagne, pizza, bullar),  sötsaker samt äta havregrynsgröt och råa morötter. Levern omvandlar de snabba kolhydrater, som inte förbränns, till kolesterol. Havregrynsgröt och råa morötter  (ca 3 st dagligen) binder det fett som kommer ut med gallan till tunntarmen så att fettet inte sugs upp av tarmarna igen och går ut i blodet.

Vitlökssaft har enligt vetenskapliga studier en mycket gynnsam verkan på blodkärlen genom att den motverkar åderförkalkningar i blodkärlen.

Vitlökens nuvarande godkända hälsopåståenden är bättre än vad många förstår. I och med att vitlökssaften motverkar överväxt av bakterier och svamp i tarmarna så bildar inte de vita blodkropparna, som finns i tarmväggarna, så mycke ämnen som ger inflammationer i kroppen.

 

Solidago Kliniplex understödjer njurarnas utsöndrande funktion av vätska.

Är du morgonstel och svullen om morgnarna? Tänk på att salt binder vatten i kroppen och kan göra dig onödigt stel om morgnarna. Salt kan höja blodtrycket och försämra njurfunktionen.

Garlic Golds utökade användningsområden.

En av de bästa åtgärder du kan göra för att sänka kolesterolet i blodet är att minska på snabba kolhydrater, d.v.s. söta frukter, mjölmat (pasta, lasagne, pizza, bullar),  sötsaker samt äta havregrynsgröt och råa morötter.

Fortsättning om simmande ormar i blodet

Vitlökssaft Garlic Gold

Simmande ”ormar” i blodet!

Sill och potatis

Reumatism och inflammation

Vitlökssaft Garlic Gold

Läkemedelsverket tillåter inte doseringsanvisningar för homeopatiska läkemedel.

1 2 3 4 5 6 7