Läkemedelsverket mörkade medicinfel för patienter

Idag söndag den 29 januari, 2017, avslöjar SVT på inrikesnyheter att en läkemedelstillverkare och Läkemedelsverket beslöt att man inte skulle skulle informera patienter eller läkare om fel på ett läkemedel mot underfunktion av sköldkörteln, hypothyreos. Det var först när Sköldkörtelföreningen upptäckte det hela av en slump som nyheten nådde patienterna via patientföreningens inlägg på sociala medier. Då hade vissa patienter ätit tabletter från de indragna burkarna i flera månader. Underfunktion av sköldkörteln kan bero på jodbrist. Det är märkligt att man inte inom den skolade medicinen, därav namnet skolmedicin, ordinerar jodtabletter vid dessa fall. 

 

 

 

 

Solidago Kliniplex understödjer njurarnas utsöndrande funktion av vätska.

Är du morgonstel och svullen om morgnarna? Tänk på att salt binder vatten i kroppen och kan göra dig onödigt stel om morgnarna. Salt kan höja blodtrycket och försämra njurfunktionen.

Garlic Golds utökade användningsområden.

En av de bästa åtgärder du kan göra för att sänka kolesterolet i blodet är att minska på snabba kolhydrater, d.v.s. söta frukter, mjölmat (pasta, lasagne, pizza, bullar),  sötsaker samt äta havregrynsgröt och råa morötter.

Fortsättning om simmande ormar i blodet

Vitlökssaft Garlic Gold

Simmande ”ormar” i blodet!

Sill och potatis

Reumatism och inflammation

Vitlökssaft Garlic Gold

Läkemedelsverket tillåter inte doseringsanvisningar för homeopatiska läkemedel.

1 2 3 4 5 6 7