Pigg och glad med Multi Q10

Nu när solen står allt högre så väcker den liv i både växter, fåglar, fiskar och skogens övriga djur. Solljuset gör att fler hormoner aktiveras och får cellerna att sprudla av liv. Då känner vi oss glada och att det börjar pirra i kroppen. Det är vår igen!

Av olika anledningar så kan inte kroppen alltid “komma igång”. Den behöver starthjälp, i synnerhet om du känner dig vårtrött och lite avslagen. Starta då upp med Multi Q10, 2 tabletter till frukost under 10 dagar och därefter 1 tablett dagligen. Före och efter större fysisk ansträngning kan du under några dagar ta någon extra tablett Multi Q10.

Multi Q10 kan kombineras med PlantaJod och Multi-B och Phosporus LM IV.

Solidago Kliniplex understödjer njurarnas utsöndrande funktion av vätska.

Är du morgonstel och svullen om morgnarna? Tänk på att salt binder vatten i kroppen och kan göra dig onödigt stel om morgnarna. Salt kan höja blodtrycket och försämra njurfunktionen.

Garlic Golds utökade användningsområden.

En av de bästa åtgärder du kan göra för att sänka kolesterolet i blodet är att minska på snabba kolhydrater, d.v.s. söta frukter, mjölmat (pasta, lasagne, pizza, bullar),  sötsaker samt äta havregrynsgröt och råa morötter.

Fortsättning om simmande ormar i blodet

Vitlökssaft Garlic Gold

Simmande ”ormar” i blodet!

Sill och potatis

Reumatism och inflammation

Vitlökssaft Garlic Gold

Läkemedelsverket tillåter inte doseringsanvisningar för homeopatiska läkemedel.

1 2 3 4 5 6 7