Skånes Universitetssjukhus vill testa vitlök

SVT Nyheter, Skåne, rapporterar 28 februari, 2017, att thoraxkirurgen Sandra Lindstedt vid Skånes Universitetssjukhus vill testa om vitlök kan vara bra också för hjärtat. I en kommande studie ska hon låta vitlöken ersätta hjärt-och kärlmedicin för ett hundratal personer. Personerna ska uppvisa en viss risk för att få hjärt- och kärlsjukdomar för att få delta. En grundlig kontroll av hjärta, blodfetter och hudens cirkulation ingår i studien.

– Jag hoppas att studien ska bidra till att skapa mer kunskap om hur vi med hjälp av kost- och livsstilsval eventuellt kan bidra till en bättre hjärt- och kärlhälsa. Kan man ersätta läkemedel och till och med förebygga sjukdom genom val av livsmedel är det fantastiskt, säger Sandra Lindstedt i ett pressmeddelande.

Solidago Kliniplex understödjer njurarnas utsöndrande funktion av vätska.

Är du morgonstel och svullen om morgnarna? Tänk på att salt binder vatten i kroppen och kan göra dig onödigt stel om morgnarna. Salt kan höja blodtrycket och försämra njurfunktionen.

Garlic Golds utökade användningsområden.

En av de bästa åtgärder du kan göra för att sänka kolesterolet i blodet är att minska på snabba kolhydrater, d.v.s. söta frukter, mjölmat (pasta, lasagne, pizza, bullar),  sötsaker samt äta havregrynsgröt och råa morötter.

Fortsättning om simmande ormar i blodet

Vitlökssaft Garlic Gold

Simmande ”ormar” i blodet!

Sill och potatis

Reumatism och inflammation

Vitlökssaft Garlic Gold

Läkemedelsverket tillåter inte doseringsanvisningar för homeopatiska läkemedel.

1 2 3 4 5 6 7