Värktabletter knappt bättre än placebo

Det är ingen större idé att försöka lindra sitt ryggont med inflammationsdämpande NSAID-läkemedel skriver Dagens Medicin. Fynden visar att gruppen av läkemedel knappt fungerar bättre än placebo. Läkemedlen verkade istället leda till mag- och tarmbesvär hos flera av patienterna.

Det finns i dag inget smärtstillande läkemedel som fungerar bättre än placebo slår forskarna fast. Ändock är de godkända mot smärta av Läkemedelsverket. Vad värre är, när dessa smärtlindrande läkemedel inte fungerar, så har Läkemedelsverket godkänt beroendeframkallande narkotiska läkemedel att ta till för smärtlindring (som egentligen bara skall användas till svårt sjuka människor). Många patienter blir av dessa läkemedel narkomaner. Preliminära bedömningar ger för handen att läkemedel dödar i Sverige mellan 1000 och 3000 personer årligen, och därutöver drabbas tiotusentals av svåra biverkningar. Inte undra på att sjukvårdskostnaderna skenar, bl.a. för att idag botar man sällan en sjukdom – man ger symtomlindrande Läkemedel som hela tiden fyller på Big Farmas kassa.

Solidago Kliniplex understödjer njurarnas utsöndrande funktion av vätska.

Är du morgonstel och svullen om morgnarna? Tänk på att salt binder vatten i kroppen och kan göra dig onödigt stel om morgnarna. Salt kan höja blodtrycket och försämra njurfunktionen.

Garlic Golds utökade användningsområden.

En av de bästa åtgärder du kan göra för att sänka kolesterolet i blodet är att minska på snabba kolhydrater, d.v.s. söta frukter, mjölmat (pasta, lasagne, pizza, bullar),  sötsaker samt äta havregrynsgröt och råa morötter.

Fortsättning om simmande ormar i blodet

Vitlökssaft Garlic Gold

Simmande ”ormar” i blodet!

Sill och potatis

Reumatism och inflammation

Vitlökssaft Garlic Gold

Läkemedelsverket tillåter inte doseringsanvisningar för homeopatiska läkemedel.

1 2 3 4 5 6 7