Vitlökssaft Garlic Gold

Vitlök bidrar* till

  • immunsystemets normala funktion
  • att sänka kolesterolhalten i blodet
  • att upprätthålla en hälsosam funktion för hjärta och blodkärlen
  • att upprätthålla den bakteriella balansen i tarmen
  • att verka mot skadliga bakterier och svampar

 

Levern omvandlar överskott av kolhydrater, som finns ex. i söta frukter och mjölmat, till kolesterol. Äter du för mycket och har en normal förbränning så blir du fet och får ökad kroppsvikt. En del fetter lagras utefter blodkärlens väggar och kan leda till både åderförfettning och åderförkalkning. Åderförfettning och åderförkalkning medför att hjärtat måste pumpa ut blodet med lite högre tryck vilket kan medföra att blodtrycket stiger samt överbelastning av hjärtat. Med åren blir hjärtat trött och man får ett så kallat åldershjärta. Det sistnämnda kan kännetecknas av att du måste göra kortare vilopauser när du promenerar, i uppförsbacke eller när du går uppför trappor.

  • Europeiska säkerhetsavdelningen för livsmedel, EFSA, European Food Safety Authority, godtar ovanstående hälsopåstående för vitlök.

Solidago Kliniplex understödjer njurarnas utsöndrande funktion av vätska.

Är du morgonstel och svullen om morgnarna? Tänk på att salt binder vatten i kroppen och kan göra dig onödigt stel om morgnarna. Salt kan höja blodtrycket och försämra njurfunktionen.

Garlic Golds utökade användningsområden.

En av de bästa åtgärder du kan göra för att sänka kolesterolet i blodet är att minska på snabba kolhydrater, d.v.s. söta frukter, mjölmat (pasta, lasagne, pizza, bullar),  sötsaker samt äta havregrynsgröt och råa morötter.

Fortsättning om simmande ormar i blodet

Vitlökssaft Garlic Gold

Simmande ”ormar” i blodet!

Sill och potatis

Reumatism och inflammation

Vitlökssaft Garlic Gold

Läkemedelsverket tillåter inte doseringsanvisningar för homeopatiska läkemedel.

1 2 3 4 5 6 7