Allergibesvär

Nu när våren närmar sig så börjar även en besvärlig allergiperiod för många, orsakad av trädpollen. Hasselpollen finns redan i luften och snart kommer även björkpollen samt andra trädpollen. Vad de flesta inte vet är att man inom den vanliga sjukvården “kopierat” den homeopatisk idén, nämligen att göra ett läkamedel av ett ämne som man i större doser blir sjuk av. Detta gäller särskilt vid allergibehandlingar. Inom skolmedicinen kallas detta för immunoterapi eller desensebilisering – men är i princip en homeopatisk behandling – även om man inte vill tillstå detta.

Tyvärr är det förbjudet för mig i Sverige att här informera dig om de olika registrerade homeopatiska läkemedlens användningsområde. Därför kan jag bara informera dig om principen med homeopatisk immunoterapi. Du kan läsa lite mer om detta under rubriken Hälsa, allergi samt bekanta dig med produkternaa. De innehåller några av de vanligaste allergener som ger upphov till allergiska besvär. Quattroplexerna kan mycket väl kombineras med vanliga läkemedel som lindrar vid allergier.

 

Solidago Kliniplex understödjer njurarnas utsöndrande funktion av vätska.

Är du morgonstel och svullen om morgnarna? Tänk på att salt binder vatten i kroppen och kan göra dig onödigt stel om morgnarna. Salt kan höja blodtrycket och försämra njurfunktionen.

Garlic Golds utökade användningsområden.

En av de bästa åtgärder du kan göra för att sänka kolesterolet i blodet är att minska på snabba kolhydrater, d.v.s. söta frukter, mjölmat (pasta, lasagne, pizza, bullar),  sötsaker samt äta havregrynsgröt och råa morötter.

Fortsättning om simmande ormar i blodet

Vitlökssaft Garlic Gold

Simmande ”ormar” i blodet!

Sill och potatis

Reumatism och inflammation

Vitlökssaft Garlic Gold

Läkemedelsverket tillåter inte doseringsanvisningar för homeopatiska läkemedel.

1 2 3 4 5 6 7