Allergimedicin som botar stoppas

I Dagens Hälsa, DH.se, kan man idag 20 juni, 2016, läsa att ett läkemedelsföretag sätter stopp för pälsdjursvaccin: ”För dem är det ingen bra affär att bota folk …”, säger forskare Hans Grönlund.

Hans Grönlund var nära på att förlora sitt jobb på grund av den icke lönsamma forskningen. Istället fick han tillsammans med sitt team övergå till forskning inom MS och cancer där finansiärerna var betydligt fler.

Kommentar: Återigen ett exempel på hur läkemedelsmarknaden fungerar och att inte patienterna får botande läkemedel. Idén till allergivaccination liknar mycket den homeopatiska principen att använda ytterst små ämnen till ett läkemedel som i stora doser kan framkalla en sjukdomsreaktion.

 

 

Solidago Kliniplex understödjer njurarnas utsöndrande funktion av vätska.

Är du morgonstel och svullen om morgnarna? Tänk på att salt binder vatten i kroppen och kan göra dig onödigt stel om morgnarna. Salt kan höja blodtrycket och försämra njurfunktionen.

Garlic Golds utökade användningsområden.

En av de bästa åtgärder du kan göra för att sänka kolesterolet i blodet är att minska på snabba kolhydrater, d.v.s. söta frukter, mjölmat (pasta, lasagne, pizza, bullar),  sötsaker samt äta havregrynsgröt och råa morötter.

Fortsättning om simmande ormar i blodet

Vitlökssaft Garlic Gold

Simmande ”ormar” i blodet!

Sill och potatis

Reumatism och inflammation

Vitlökssaft Garlic Gold

Läkemedelsverket tillåter inte doseringsanvisningar för homeopatiska läkemedel.

1 2 3 4 5 6 7