Ledbesvär

Enligt Läkemedelsverket begår jag ett brott mot läkemedelslagen om jag här skriver hur Plantameds kosttillskott kan både förebygga och lindra ledinflammationer och artroser.

Personligen anser jag att läkemedelslagen skyddar Big farma, läkemedelsindustrin, mot konkurrens från kosttillskott. Att de som är sjuka ska bara få behandlas med “kemikalier” som är helt onaturligt och skadligt för människan är ju horribelt. Om dessa kemikalieläkemedel åtminstone botade så vore det ju bra. Nu kan de ibland lindra till priset av svåra biverkningar medan sjukdomen dansar vidare, bedövad av de s.k. läkemedlen.

Det skall bli intressant att se hur länge den yngre generationen kommer att acceptera rådande förhållanden där kosttillskott varken får förebygga eller lindra sjukdomar. EUs kostförordning är dock ett steg i rätt riktning men det går inte helt smärtfritt. Politiska och ekonomiska intressen har gjort att utvecklingen mot större frihet till hälsa har avstannat.

 

Solidago Kliniplex understödjer njurarnas utsöndrande funktion av vätska.

Är du morgonstel och svullen om morgnarna? Tänk på att salt binder vatten i kroppen och kan göra dig onödigt stel om morgnarna. Salt kan höja blodtrycket och försämra njurfunktionen.

Garlic Golds utökade användningsområden.

En av de bästa åtgärder du kan göra för att sänka kolesterolet i blodet är att minska på snabba kolhydrater, d.v.s. söta frukter, mjölmat (pasta, lasagne, pizza, bullar),  sötsaker samt äta havregrynsgröt och råa morötter.

Fortsättning om simmande ormar i blodet

Vitlökssaft Garlic Gold

Simmande ”ormar” i blodet!

Sill och potatis

Reumatism och inflammation

Vitlökssaft Garlic Gold

Läkemedelsverket tillåter inte doseringsanvisningar för homeopatiska läkemedel.

1 2 3 4 5 6 7