Onda och goda bakterier i tarmarna styr ditt liv!

Bakterierna i tarmen styr ditt liv

GöteborgsPosten, söndagen den 13 september 2015, skrev bl.a. följande:

Ny forskning visar att bakterierna i tjocktarmen inte bara kan påverka en lång rad sjukdomar – de kommunicerar också med hjärnan och kan styra vår kroppsvikt, personlighet och till och med vårt beteende. Vi går alla – bokstavligen – på magkänsla. På senare år har intresset för tarmbakterier närmast exploderat i forskarvärlden. En lång rad olika sjukdomar och tillstånd har visat sig ha samband med en förändrad tarmflora, som diabetes, allergi, astma, MS, autism, Parkinson, tarmsjukdomar, hjärtsjukdom och vissa cancerformer. Tore Midtvedt, professor emeritus i medicinsk mikrobiell ekologi vid Karolinska institutet i Stockholm, har forskat om tarmbakterier i över 55 år. Han har bland annat upptäckt att bakterierna tycks kunna kommunicera med vår hjärna och därigenom påverka den.. Den stora Vagusnerven är en viktig kommunikationskanal mellan bakterierna och vår hjärna.

Kommentar: Det är inte så konstigt att Vitlökssaft kan få människor att känna sig pigga och må bättre eftersom vitlökssaft kan upprätthålla den bakteriella  balansen i tarmen! Om detta skrev forskare redan på 1930-talet, men kunskapen om detta har inte riktigt passat in i det skolmedicinska konceptet och därför negligerats.

Solidago Kliniplex understödjer njurarnas utsöndrande funktion av vätska.

Är du morgonstel och svullen om morgnarna? Tänk på att salt binder vatten i kroppen och kan göra dig onödigt stel om morgnarna. Salt kan höja blodtrycket och försämra njurfunktionen.

Garlic Golds utökade användningsområden.

En av de bästa åtgärder du kan göra för att sänka kolesterolet i blodet är att minska på snabba kolhydrater, d.v.s. söta frukter, mjölmat (pasta, lasagne, pizza, bullar),  sötsaker samt äta havregrynsgröt och råa morötter.

Fortsättning om simmande ormar i blodet

Vitlökssaft Garlic Gold

Simmande ”ormar” i blodet!

Sill och potatis

Reumatism och inflammation

Vitlökssaft Garlic Gold

Läkemedelsverket tillåter inte doseringsanvisningar för homeopatiska läkemedel.

1 2 3 4 5 6 7