Kan vi lita på den skolmedicinska forskningen?

Medan Dan Larhammar, professor vid Uppsala universitet och ledamot av Kungliga vetenskapsakademien med kollegor, kunde “oemotsagda” för några veckor sedan “informera” ett antal riksdagsmän negativt om homeopatiska läkemedel och antroposofi så är det anmärkningsvärt att de håller så låg profil om fusk och organiserad brottslighet som förekommer inom den s.k. vetenskapliga skolmedicinen. Nedan får du några exempel på detta. Du kan söka på personnamn och själv läsa eller lyssna närmare i källmaterialet.

Några exempel: 

  1. Nyligen i TV4 nyhetsmorgon, 17 juni, 2016, berättade Ralf Sundberg, docent, kirurg och medförfattare till en vetenskaplig artikel (BMJ Open 2016;6:e010401 doi:10.1136/bmjopen-2015-010401) att det onda kolesterolet inte är farligt, tvärtom och nämnde att “Vi har påverkats av läkemedelsindustrin”. Hur mycket lidande och dödsfall har inte dessa blodfettsänkande läkemedel förorsakad samtidigt som du och jag genom våra skatter bidragit till läkemedelsindustrins miljardvinster!

2. Dr Richard Horton, chefredaktör för en av världens mest erkända medicinska tidskrifter, the Lancet, varnar för att hälften av alla medicinska studier baseras på pseudovetenskap. Konsekvensen blir att många vacciner och läkemedel gränsar till kvacksalveri.

3. Gwen Olsen, som var läkemedelsförsäljare under 15 år, “avslöjade” att  Läkemedelsindustrin är en bransch för underhåll av sjukdomar och symptom. De är inte i branschen för att bota sjukdomar, eftersom om de vore det så skulle de sätta sig själva i konkurs!

4. Professor Peter C. Götzsche  skrev boken Dödliga mediciner och organiserad brottslighet. Hans bok fick första pris i British Medical Association Book Awards 2014. Boken är en skrämmande läsning. I boken staplar Götzsche bevis på bevis på att något inte står rätt till inom läkemedelsindustrin  och nämner hur läkemedelsindustrin, big pharma, få nya läkemedel  godkända med manipulerade undersökningar, avancerad korruption och maffiametoder.

Det är märkligt att våra politiker bestämt att kosttillskott varken förebygga, lindra eller bota sjukdomar.

Det är märkligt att homeopatiska medel måste registreras som läkemedel men man får inte nämna vilka sjukdomar de skulle kunna bota!

Begäret efter pengar är fruktansvärt stort inom läkemedelsindustrin. Förljugenhet är den medicinska verkligheten och de som betalar den allra dyraste notan är de sjuka! 

Hälsa del 1, arv och livsstil

Allergimedicin som botar stoppas

Kan vi lita på den skolmedicinska forskningen?

Lindra migrän med Chelidonium D6

Nu är pollenallergin här!

Ledbesvär

Allergibehandling

Onda och goda bakterier i tarmarna styr ditt liv!

När tarmen sprack!