Nu är pollenallergin här!

Efter en kall vår har pollensäsongen exploderat, i synnerhet av björkpollen som fyller luften i södra halvan av Sverige. De som är allergiska kan vänta sig en besvärlig tid med rinnande ögon och näsa. En del får även astmatiska besvär. En del känner av ögonklåda medan andra drabbas av bihåleinflammation utan att veta att den orsakats av överkänslighet mot pollen. Det finns receptfria syntetiska  läkemedel som lindrar allergiska besvär, dock kan  många bli dåsiga av  dessa medan andra kan drabbas av humörsvängningar. Vill man ha ett alternativ till detta så rekommenderar jag homeopatiska läkemedel innehållande – som ett alternativ för att lindra så mycket så att det räcker. Vill man försöka bota pollenallergiker rekommenderar jag desensibilisering med homeopatiska läkemedel som innehåller träd- och gräspollen. Träd- och gräspollen finns i

Solidago Kliniplex understödjer njurarnas utsöndrande funktion av vätska.

Är du morgonstel och svullen om morgnarna? Tänk på att salt binder vatten i kroppen och kan göra dig onödigt stel om morgnarna. Salt kan höja blodtrycket och försämra njurfunktionen.

Garlic Golds utökade användningsområden.

En av de bästa åtgärder du kan göra för att sänka kolesterolet i blodet är att minska på snabba kolhydrater, d.v.s. söta frukter, mjölmat (pasta, lasagne, pizza, bullar),  sötsaker samt äta havregrynsgröt och råa morötter.

Fortsättning om simmande ormar i blodet

Vitlökssaft Garlic Gold

Simmande ”ormar” i blodet!

Sill och potatis

Reumatism och inflammation

Vitlökssaft Garlic Gold

Läkemedelsverket tillåter inte doseringsanvisningar för homeopatiska läkemedel.

1 2 3 4 5 6 7