Tappa hår

När man tappar hår så kan det vara hår överallt och håret blir glesare.

Härom dagen berättade en kvinna för mig att när hon om morgnarna drog fingrarna genom håret var handen full av hår. Håret blev glesare och glesare och för var månad som gick ökade ennes förtvivlan. Efter det att hon börjat ta OSSOVIT så tyckte hon att redan efter bara några dagars användning så var det mindre hår som lossande – hon var osäker om det inte bara var ett önsketänkande. Men det var det inte – efter några månader så var håret fastare och i hårbotten var det fullt av nya korta hårstrån. Ett år sedan, det var då jag träffade henne, tog hon med sin hand tag i håret och visade sedan handen och sade: titta, håret lossnar inte mer – och så skakade hon huvudet så håret fladdrade åt alla håll utan att flyga iväg.

Själv blev jag fundersam om det verkligen var OSSOVIT som hjälpt så mycket, men så träffade jag en annan kvinna som ville köpa flera burkar Ossovit, inte bara åt sig själv utan även till hennes väninnor. Hon berättade att hos den hårfrisörska hon besökt i åratal så frågade frisörskan när hon var hos henne: vad har du gjort med håret – det är ju fullt av nya hårstrån som växer upp i hårbotten! Hon hade använt OSSOVIT i bara några månader och nu ville även hennes vänninor börja med Ossovit.

Själv tänkte jag att om håret har blivit så mycket fastare så bidrar säkert OSSOVIT även till bättre leder, ledband benstomme och naglar, även om detta inte syns lika påtagligt. Och varför inte – man “vet” att om hästar får biotin så blir deras hovar kraftigare. OSSOVIT innehåller inte bara biotin utan även andra vitaminer och mineraler som tillsammsns samverkar till bättre hår, naglar och benstomme.

 

Solidago Kliniplex understödjer njurarnas utsöndrande funktion av vätska.

Är du morgonstel och svullen om morgnarna? Tänk på att salt binder vatten i kroppen och kan göra dig onödigt stel om morgnarna. Salt kan höja blodtrycket och försämra njurfunktionen.

Garlic Golds utökade användningsområden.

En av de bästa åtgärder du kan göra för att sänka kolesterolet i blodet är att minska på snabba kolhydrater, d.v.s. söta frukter, mjölmat (pasta, lasagne, pizza, bullar),  sötsaker samt äta havregrynsgröt och råa morötter.

Fortsättning om simmande ormar i blodet

Vitlökssaft Garlic Gold

Simmande ”ormar” i blodet!

Sill och potatis

Reumatism och inflammation

Vitlökssaft Garlic Gold

Läkemedelsverket tillåter inte doseringsanvisningar för homeopatiska läkemedel.

1 2 3 4 5 6 7